Saturday, February 9, 2013

Suka suki Update ;p

Lama tak update..since my lappy move to dungun..huhu

Sekarang ni banyak sangat drama Melayu based on novel. Sampai muak tengok iklan dorang je. Novel kalau baca, mula-mula gaduh, tak in love, hate each other but in the end, in love pulak. Then, getting married. Ughhh!! The reality is not like that!

Bukan semua pergaduhan between man and woman tu ending dia getting married. Ada je yang sampai mati pun hate each other. Tak pun, not married to each other. Ape jadahnya semua cerita nk ada sweet story line..?? Motif?? Aku tengok pun menyampah. Terus takde mood nak tengok drama melayu sekarang.

 

Tak percaya wujudnya cinta macam ni.. Tak percaya lelaki mampu mencintai wanita sepenuh hati. All bullshit! Typical malay's man not so romantic after married. But before married YES!! Terlebih romantik!! Apa nak semua diturutkan..but bila dah terima akad nikah tu, hahahaa~ REAL LIFE begin.. =) Susahnyalah aku nak percaya pada cinta SANG LELAKI ni..heh! ;p (sorry guys)