Sunday, April 24, 2011

Finally..Peperiksaan menjelma kembali...

Minggu exam...

Bersedia la untuk berperang..dengan...PEPERIKSAAN!! Minggu untuk semua student merasa STRESS!! Thanks to Malaysia kerana menyediakan banyak peperiksaan...sukanya aku!! (tangan ke dada mata ke atas)....



2-3 minggu aku akn offline..suck!!

Tuesday, April 19, 2011

Filem porno 3D di HONG KONG!!

Gila....!!!

Filem porno 3D di HONG KONG!! Sesiapa nak tengok boleh la pergi HK ye.. Aku tak tahu mcam mane filem macam ni boleh main kat wayang..kalau la kat Malaysia dia buat macam ni...wah! Box office la cerita tu..bukan setakat tengok wayang..dengan penonton sekali buat wayang...!!


Sex &Zen: Extreme Ecstasy

And aku rasa ni la filem porno PERTAMA di dunia kan...kalau nak ikutkan memang dah berlambak filem macam ni kat pasar malam (yeke??)..tapi ni dilangsungkan di wayang..and jangan terkejut, tengok penonton yang keluar wayang masing-masing serabai and basah je..(erk!) Gila la pengarah sekarang..semata-mata nak filem jadi box office..tapi aku yakin je ramai yang pergi menonton biar pun tiket mahal!! (tangan ke dada mata ke atas)


Source: Reuters


Jangan Malaysia buat macam ni sudah..terlingkup kena tsunami nanti

Tuesday, April 5, 2011

Down...down...down...

Down..down..down...lately memang aku sangat down..isk!



Sikalang..wa sangat tensen dengan esemen, test, and so on..kenapa malaysia ni penuh dengan ujian..exam..?!! What da hell!! Memang aku nak menyumpah seranah!! Saje nak buat aku gila a a ni..argggghhhh!!!






Kenapa ek Malaysia ni banyak sangat exam?? UPSR..PMR..SPM...STPM...final sem...memang nak bagi student kat Malaysia ni gila ke?? Aku tensen ah..tak boleh ke just bagi assignment?? And i think, practical tu lagi bagus kan..lebih pemahaman sebab kita praktikkan ape yang kita belajar..meaning here, kita belajar teori and praktikal..amacam?? Aku dah malas nak membebel n marah2...tak bagus untuk kesihatan aku...daaa~

Aku nak study but not in mood rite now..