Wednesday, April 14, 2010

Lama dah menyepi...

Lama dah aku menyepikan diri dalam dunia maya ni...terasa rindu pula..hehe..hurm..ape aku nak tulis ek..lupa pulak camne nak tulis blog ni..al-maklumla skang aku dah jadi busy woman..h0h0~

Sekarang aku dah keje...gaji takde la besar mana tapi cukupla untuk aku shopping ujung bulan..hoho~ tired memangla kan..kalau tak, aku bukan keje namanya kan.. keje aku mudah je..turunkan tandatangan and cari person on charge to get his/her sign..simple rite..! Hurm..sms pun aku dah takde masa sebab company aku ni tak bagi bawa henpon masa duty..hampes!! makin sempit aku nak bersosial..wuwu~

ermmm...baru-baru ni aku p jengka..jumpa blek rakan-rakan seperjuangan..tp aku kecewa sket..hmm~ tak semeriah yang aku bayangkan..persembahan pun aku terlepas...gara-gara lambat sampai. Kawan aku keje, then, at the same day, ada kenduri kat kampung aku..had0i! Seb bek aku berjaya juga sampai ke jengka..but, after ate, aku got to go home..hmm~ tak sempat gak nak beramah-tamah ngan yang lain-lain...sorry..

Apa lagi aku nak taip ek..time kat umah banyak idea nak tulis..bila dah depan PC ni..ilang pula sume idea..cit! tu la insan yang bergelar manusia..manusia cepat lupa..dah lumrah kan..