Saturday, March 20, 2010

Lauching new persona elegance

Hari ini, aku menjenguk kembali ke Proton Edar Bentong..bukan apa, ada makan free sempena pelancaran persona baru-elegance..hmm...boleh tahanla bentuk persona ni.. Dalamannya, aku tak tengok lagi. Aku datang ni pun semata-mata nak makan..haha..

Lagipun, kat sini la aku dapat online free..no need to pay.. (suka-suki je kan)...ermm..nothing more to say..adios!

Saturday, March 13, 2010

benci plus menyampah sama dengan....??

benci bet0l aku bila kena paksa buat benda yang aku tak suka...rosak mood aku!!

anyway, now aku kat kampung aku...dalam terpaksa, i have to follow..menyampah gak..tapi apalah kuasa yang ada pada aku kan...sniff...

ikutkan aku dah ada program hari ni..but i have lupakan saje..huhuu~ benci...now kat kampung..esok sepupu aku bertunang...hmm~ bila la turn aku ek??? wahaha~

Monday, March 1, 2010

Lama dah tak menaip...


Hari ni aku kembali menjejakkan kaki ke bekas office aku..(pasan lebey!!)..! Ermmm...keadaan ada sedikit berubah semenjak peninggalan aku...tapi takde la bagus mana pun..still macam dulu.. Manusia yang sama..kereta yang sama...cuma, aku je yang dah takde kat sini...wahaha~

Sakarang..(abaikan salah eja tu..)...aku tanam anggur je kat umah..balajar camne nak jadi surirumah tangga... tu pun kalau ade orang nak datang meminang aku la..huhu~

Also, tahniah buat kak Akma..beliau kini tengah mabuk 4 bulan..hehe..seronok aku dengar akak dan abang aku yang dah ada anak n bakal menimbang anak ni..buat aku teringin nak menikah jugak..(gatal!! h0h0~) 

Hati aku dah makin pulih..thanks t0 Allah..bukan kita seorang je yang tinggal di muka bumi ni kan..ramai lagi yang lain..hmmm~ sekian saja laporan update aku..

p/s: buat masa sekarang, aku takda laporan aktiviti nak dilaporkan..yelah, dah lama aku menyepikan diri..tunggulah kemunculan aku akan datang..miss u so0~ much!!