Monday, February 15, 2010

Cam sampah!!!

Malu giler aku hari ni..!! di hari ulang tahunku??!! memang r.. ape kes nak banje aku but at the same time memalukan aku!!! memang CAMSI**!!!! apa la salah aku...k0 memang tak reti nak bergurau la..sape la akan sangkut kat ko ni nanti...memang takkan ade kot..padanla tunang k0 lari dulu..hmmmpphhhh!!!

ok..dah puas dah aku lepaskan geram aku.. ok! untuk pengetahuan k0rang..hari ni..genaplah um0r aku 22..tua da kan.. =) but orang still akan cakap aku ni cam scho0l gurl..haha..jangan muntah..pape pun wish r kat aku k..daaa~~~ muaxxx..!!


Monday, February 1, 2010

Sajak di pagi hari

Pagi yang dingin menyapa lembut kulitku
Terasa kesejukkan meremangkan tubuhku
Namun kugagahi jua kaki melangkah
Ke taman berhampiran untuk bertemu dia

Sesampai di sana
Ku lihat dia menungguku dengan terketar-ketar
Aku senyum melihatnya
Pura-pura tidak perasan akan kehadirannya
Ahh...tak mampuku menahan tawa
Akhirnya pecah berderai
Kah..kah..kah

Lantas dia memalingkan kepalanya
Seraya mengajak turun ke bawah
Bersantai di bangku yang tersedia
Berbual mesra
Kemudian.... senyumku berputik di bibirku

Apa yang berlaku??
Pantas sungguh masa berlalu
Tanpa sedetik pun memaklumkanku
Perlahan aku menghayunkan kaki
Melangkah pulang ke rumahku

Penat terasa memberatkan mataku
Dengan perlahan..zZzZzzZ