Tuesday, January 5, 2010

4 Januari 2010 =)

Ni bukan tahun baru kita as muslim kan.. Tahun baru kita Hijrah kan..? So, why some of us celebrate? Aku tak sambut pun.. Sebab tu aku kata camni..haha~ Tapi memang betol pun kan..! Malam tahun barulah ramai girls yang hilang maruah. Then, adalah benih tahun baru.. Apa kata kita buat azam tahun baru, cegah maksiat?! Baguih tak? Tapi aku sure ramai yang tak join..


Hmm.. semalam aku gi raub wat promosi..Tumpang orang, tapi none of local people there tersangkut ngan aku..adeh! Payah gak nak wat sales ni.. Serabut 0tak aku... But at the same time, dats day my B-day...=)


Rindu pulak aku pada xtvt persatuan aku.. Nak je aku turun kelas Isnin n Rabu kat Jengka but susahlah pulak! Kalau aku ade lesen n kete, lame dah aku gi.. huhu~ miss da moment. Aku takut lama tak turun kelas, aku jadi pelupa.. Kalau nak wat kat umah, memang tak seswai..awww~


Hari ni aku duty kat showro0m. Mintak-mintaklah ade bo0king. Penat aku nak menjawab ngan bos. Dah dua minggu i work as salesgurl here. But still banyak benda aku kene learn. Aduh!! Penyakit serius aku datang balek.. M-A-L-A-S-nyer!!

1 devil 0r angle??:

Robert said...

erm aku xsetuju sgt pasal maal hijrah yang kau ckp sebagai tahun baru kita tue.

dulu zaman nabi xde tahun baru pn. tahun hijrah tue muncul selepas zaman nabi. zaman tabi'in. harap maklum.