Wednesday, December 30, 2009

Tahniah!!

Kenapa aku susah sangat nak ngam ngan orang??
Ke orang yang tak puas hati ngan aku sebab aku kiut sangat?
Pelik betol, kan...
Haha~ aku dah mula perah santan!!

Aku memang suka perah santan..
So..what!! Do I concern..??
 Do you concern??
Aku rasa tak jugak kan...
Adoiii!!

Hahaha~
Aku memang mudah perasan..
Dan aku juga mengamalkan think positif..
Baguskan, aku ni.. haha~

Apa yang aku merapu ni sebenarnya?
Yang k0rang pi layan/bace ni watpe..
Haha~ terkena...kan..

Wo0~ jangan marah!
Aku saja nak release tensi0n..
Dengan merapu kat sini.. wakaka

Aku nak wat ucapan sket...ehem!!

Tahniah kat penyelia PSSCM kelas latihan UiTM, Abg An yang telah menjadi seorang ayah..


http://www.emocutez.com  hehe...
TAHNIAHH!!!

Friday, December 25, 2009

Natal?? Aku dulik hapa kan..

Aku bukak 0pis hari ini dengan harapan adalah yang nak mai teng0k kete buatan negara.. Malangnya, empat jam d0h haku kat sini, baru 0ne family yang datang menjengah.. ad0iii!!! Penat mental aku camni...!! Biarlah 0rang sambut B-day d0rang, im still wanna be here..


Yesterday, my friends befday.. H0w c0me i f0rg0t??!! But, its 0key..she n0t mad at me.. She is budakbaek kan.. Takkan nak marah-marah kan... hehe


SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YANG KE *tut*
SEMOGA SEJAHTERA DENGAN SETIAP PERKARA YANG DILAKUKAN...
MISS U S0 MUCHH!!  http://www.emocutez.com  




Kununnya adela s0me friends haku ni yang KUNUNNYA kata nak teman aku.. Sampai sekarang tak nampak gak muka d0rang.. huh!! Melayu.. ish!!



Sunday, December 20, 2009

Laparrr....


Hari ni, aku temankan my friend kat 0fis. Punyalah sewel keb0sanan kawan aku tu, dia call 0fis. Then, an0ther kawan aku yang inn0cent ni pi la nak angkat call tu, da girl ni dah gelak berdekah-dekah!! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com Punyalah naya kawan tu..ish ish... Nasib baik bukan aku.. kalau tak, bagi paras je..semua paras aku bagi...ceh!

Aku pun b0ring nak mati ni d0k berdua-duaan kat 0fis ni..tapi apakan daya, my friend ni ugut nak treat meal kalau aku temankan dia.. (sial "ugut" w0rd tu!!) s0, i have t0 accept dia.. errkkk!! Aku rasa aku yang treat dia makan... my bad..my bad...


Apa real motif aku type new p0st ni?? Aku pun tak tau.. Bagi menghilangkan kekusutan hati dan pale h0tak aku ni k0t. Apa tidaknya, aku rasa macam aku kena jaga 5 years 0ld kid. Padahal da jadi bini 0rang!! Adoiii!!!
Erkk!! Baru aku remember I have a secret missi0n.. http://www.emocutez.com I g0t t0 g0..daaa~ muaxxx..


Wednesday, December 16, 2009

Karnival Waja Diri

10-13 Disember 2009, berlangsungnya Karnival Waja Diri di UiTM Puncak Perdana..bapak besarnya weh! Kagum aku!! Besar nak mati.. Sepanjang berlangsung kwd ni, x sempat aku nak p0m0t kete keluaran Malaysia. Supp0rt Malaysia lah weh!! Haha~


Tahniah pada k0ntijen (bet0l ke aku eja ni...??). Pada yang tak berjaya, try lagi next sem. Bagi yang dah win tu, try kekalkan kejuaraan... (cam taknak bagi team lain peluang je..haha~)..


Keputusan kwd

Juara Keseluruhan
Putera : Politeknik Sultan Azlan Shah, Behrang
Puteri : Universiti Teknologi MARA, Pahang

Jemputan
Johan : Pusat Latihan Bukit Beruntung
Naib Johan : Pusat Latihan Jalan Kent
Ketiga : Kelas Latihan Sungai Besi





TAHNIAH!! TAHNIAH PADA YANG BERJAYA..


Wednesday, December 9, 2009

Prot0n...buatan Malaysia



Ada apa dengan Prot0n? Ye tak?? Mesti yang tu k0rang cakapkan.. Dis time, aku nak pr0m0te pr0t0n. Why I'm d0ing dis?? Sebab.. aku da keje kat prot0n as salesgurl.. Huhu~ Genaplah seminggu aku working as salesgurl hati hari ini. Fun?? I dont think s0.. coz aku kena cari customer at least lima pers0n.. Huhu~ banyak tu bagi new comer like me. Huhu~ sape nak jadi my customer?? Sila angkat duit...isk!


Ada apa yea ngan pr0t0n ni.. meh aku explain.. Kami menyediakan model Saga, Pers0na, Savvy, Satria Ne0, Gen 2, Waja dan juga Exora da latest... (apsal ayat aku cam skema?) Im try to be pr0fesi0nal..haha. Okey, back t0 t0pic! Setiap model terdapat dalam aut0 n manual. Biasanya ada 3 jenis line, here, Based line, Medium line and High line. Setiap line ni ada perbezaannya..yang paling ketara adalah harganya!


Here we g0.. k0rang lihatlah gambar yang aku sediakan ni.. picture tell many stories.. (yeke??)




Exora AT/MT - BL, ML, HL


















New Saga AT/MT - BL, ML, HL, SE






Persona AT/MT - BL, ML, HL, SE






GEN 2 - IAFM, IAFM CPS












































Perdana AT - V6









































Savvy AMT/MT - F/LIFT, BL









Satria Neo - LITE, METALIC 
- ML, HL























WAJA CPS




















*The vehicle may differ slightly from this picture

So, ade sesiapa yang tertarik dengan iklan aku nih? Kalau takde, better u keep silent..0r, u spreadla yang aku ni keje kat pr0t0n.. Nanti aku banje makan ea... http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com