Wednesday, December 30, 2009

Tahniah!!

Kenapa aku susah sangat nak ngam ngan orang??
Ke orang yang tak puas hati ngan aku sebab aku kiut sangat?
Pelik betol, kan...
Haha~ aku dah mula perah santan!!

Aku memang suka perah santan..
So..what!! Do I concern..??
 Do you concern??
Aku rasa tak jugak kan...
Adoiii!!

Hahaha~
Aku memang mudah perasan..
Dan aku juga mengamalkan think positif..
Baguskan, aku ni.. haha~

Apa yang aku merapu ni sebenarnya?
Yang k0rang pi layan/bace ni watpe..
Haha~ terkena...kan..

Wo0~ jangan marah!
Aku saja nak release tensi0n..
Dengan merapu kat sini.. wakaka

Aku nak wat ucapan sket...ehem!!

Tahniah kat penyelia PSSCM kelas latihan UiTM, Abg An yang telah menjadi seorang ayah..


http://www.emocutez.com  hehe...
TAHNIAHH!!!

Friday, December 25, 2009

Natal?? Aku dulik hapa kan..

Aku bukak 0pis hari ini dengan harapan adalah yang nak mai teng0k kete buatan negara.. Malangnya, empat jam d0h haku kat sini, baru 0ne family yang datang menjengah.. ad0iii!!! Penat mental aku camni...!! Biarlah 0rang sambut B-day d0rang, im still wanna be here..


Yesterday, my friends befday.. H0w c0me i f0rg0t??!! But, its 0key..she n0t mad at me.. She is budakbaek kan.. Takkan nak marah-marah kan... hehe


SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YANG KE *tut*
SEMOGA SEJAHTERA DENGAN SETIAP PERKARA YANG DILAKUKAN...
MISS U S0 MUCHH!!  http://www.emocutez.com  




Kununnya adela s0me friends haku ni yang KUNUNNYA kata nak teman aku.. Sampai sekarang tak nampak gak muka d0rang.. huh!! Melayu.. ish!!



Sunday, December 20, 2009

Laparrr....


Hari ni, aku temankan my friend kat 0fis. Punyalah sewel keb0sanan kawan aku tu, dia call 0fis. Then, an0ther kawan aku yang inn0cent ni pi la nak angkat call tu, da girl ni dah gelak berdekah-dekah!! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com Punyalah naya kawan tu..ish ish... Nasib baik bukan aku.. kalau tak, bagi paras je..semua paras aku bagi...ceh!

Aku pun b0ring nak mati ni d0k berdua-duaan kat 0fis ni..tapi apakan daya, my friend ni ugut nak treat meal kalau aku temankan dia.. (sial "ugut" w0rd tu!!) s0, i have t0 accept dia.. errkkk!! Aku rasa aku yang treat dia makan... my bad..my bad...


Apa real motif aku type new p0st ni?? Aku pun tak tau.. Bagi menghilangkan kekusutan hati dan pale h0tak aku ni k0t. Apa tidaknya, aku rasa macam aku kena jaga 5 years 0ld kid. Padahal da jadi bini 0rang!! Adoiii!!!
Erkk!! Baru aku remember I have a secret missi0n.. http://www.emocutez.com I g0t t0 g0..daaa~ muaxxx..


Wednesday, December 16, 2009

Karnival Waja Diri

10-13 Disember 2009, berlangsungnya Karnival Waja Diri di UiTM Puncak Perdana..bapak besarnya weh! Kagum aku!! Besar nak mati.. Sepanjang berlangsung kwd ni, x sempat aku nak p0m0t kete keluaran Malaysia. Supp0rt Malaysia lah weh!! Haha~


Tahniah pada k0ntijen (bet0l ke aku eja ni...??). Pada yang tak berjaya, try lagi next sem. Bagi yang dah win tu, try kekalkan kejuaraan... (cam taknak bagi team lain peluang je..haha~)..


Keputusan kwd

Juara Keseluruhan
Putera : Politeknik Sultan Azlan Shah, Behrang
Puteri : Universiti Teknologi MARA, Pahang

Jemputan
Johan : Pusat Latihan Bukit Beruntung
Naib Johan : Pusat Latihan Jalan Kent
Ketiga : Kelas Latihan Sungai Besi





TAHNIAH!! TAHNIAH PADA YANG BERJAYA..


Wednesday, December 9, 2009

Prot0n...buatan Malaysia



Ada apa dengan Prot0n? Ye tak?? Mesti yang tu k0rang cakapkan.. Dis time, aku nak pr0m0te pr0t0n. Why I'm d0ing dis?? Sebab.. aku da keje kat prot0n as salesgurl.. Huhu~ Genaplah seminggu aku working as salesgurl hati hari ini. Fun?? I dont think s0.. coz aku kena cari customer at least lima pers0n.. Huhu~ banyak tu bagi new comer like me. Huhu~ sape nak jadi my customer?? Sila angkat duit...isk!


Ada apa yea ngan pr0t0n ni.. meh aku explain.. Kami menyediakan model Saga, Pers0na, Savvy, Satria Ne0, Gen 2, Waja dan juga Exora da latest... (apsal ayat aku cam skema?) Im try to be pr0fesi0nal..haha. Okey, back t0 t0pic! Setiap model terdapat dalam aut0 n manual. Biasanya ada 3 jenis line, here, Based line, Medium line and High line. Setiap line ni ada perbezaannya..yang paling ketara adalah harganya!


Here we g0.. k0rang lihatlah gambar yang aku sediakan ni.. picture tell many stories.. (yeke??)




Exora AT/MT - BL, ML, HL


















New Saga AT/MT - BL, ML, HL, SE






Persona AT/MT - BL, ML, HL, SE






GEN 2 - IAFM, IAFM CPS












































Perdana AT - V6









































Savvy AMT/MT - F/LIFT, BL









Satria Neo - LITE, METALIC 
- ML, HL























WAJA CPS




















*The vehicle may differ slightly from this picture

So, ade sesiapa yang tertarik dengan iklan aku nih? Kalau takde, better u keep silent..0r, u spreadla yang aku ni keje kat pr0t0n.. Nanti aku banje makan ea... http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com



Tuesday, November 17, 2009

Di rumah

Sejak semalam aku sampai rumah..aku tak tau ape aku nak buat.. Dengan menaiki DAP 525, aku berpusing-pusing di bandar Bent0ng ni menunjukkan keindahan Bent0ng yang aku sayangi.. H0met0wn aku, mestilah aku sayang walaupun tak semeriah mane kan..!


Hmmm~ nak gi Chamang, but dah separuh jalan.. kene sekat ngan keadaan jalan yang becak pulak.. Tak dapatlah aku menunjukkan keindahan air terjun Chamang yang digembur-gemburkan tu. Malang sket nasib kawanku ini.. Eh, aku sebut kawan ea..?? Bet0llah tu..hehe~  http://www.emocutez.com


Es0k, aku akan bergerak ke Quantan bersama-sama DAP 525.. kami bercadang nak teng0k 2012 ngan adik-adik perk0mpulan. Kami akan berjumpa mereka dalam pukul 12 k0t..0key! Sesiapa yang nak ikut mehla.. (ajak-ajak ayam jew). http://www.emocutez.com haha~  Lalalala~ http://www.emocutez.com


Saturday, November 14, 2009

Aku ade satu citer..

Semalam aku pegi bilik Hud-hud (bukan nama sebenar).. saje nak release tensi0n ngadap buku. K0t-k0t ngadap muka minah ni hilanglah tensi0n aku tuh. Rupa-rupanya semakin terbeban 0tak aku..ish!!!! (tumbuk dinding laju-laju)..


Alkisahnya camni sebenarnya..,, tengah aku 0nline, tetiba aku dengar bunyik 'berdepap'. Aku pelik.. "Bunyi apakah itu?" Aku bertanyakan pada Hud-hud. Dia pun tak tau. Then, aku terpandang cicak atas meja. Rupa-rupanya cicak tadi jatuh.. Apa???!! Cicak jatuh?? Camne dia (merujuk pada si cicak tadi) buleh jatuh? Mungkin dia tepuk tangan k0t.. Aku yang memang elergi pada minatang ni terus melarikan diri sejauh mungkin dari dia. Aku biarkan saje my lapt0p di atas meja tanpa berani mengusapinya seperti sebelum ini.
Arghh!!  http://www.emocutez.com   maafkan saya...



Then, tetiba Hud-hud cuba mendekati dia dengan berani.. "Wah! Beraninya u...kagum i!" aku hanya bersuara di dalam hati. Cakap depan-depan, kembang lak dia. Sehampir Hud-hud ngan minatang ni tadi, tetiba, "AAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!". (jerit dengan sekuat hati) "Kenapa??" Aku bertanya. "Cicak tu nak datang kat i." http://www.emocutez.comLah! "u pun takut gak ke??" http://www.emocutez.com




Tu jela yang aku nak citer... giler aku gelak semalam.. macam nak pecah perut. Hilang ilmu aku, gelak kuat sangat.. Ingatkan dia berani sangat berhadapan ngan cicak tu.. rupanya dia 2 x 5 je ngan aku...

Finally..


Wat a relief!! Just n0w my last paper.. haha~ and 0ne 0f my rumate..uhum! ex-rumate actually haha~ dah blek terus pas abes paper tadi. Huhu~ im still here c0z wanna c0mpany k.ita. I dunt want her tinggal al0ne kan. i kan baek hati..
http://www.emocutez.com




ermm~ tu jela nak tulis. Nak bitau,  
aku dah abes exam!!  

Walaupun lambat.. aku still hapy gurl..
http://www.emocutez.com

Thursday, November 12, 2009

Yeke merdeka..anda pasti??


Adakah merdeka tu sejenis makanan atau permainan? Atau makna bagi student yang dah abes exam? Atau untuk pekerja yang b0s mereka ditukarkan/0utstati0n? Atau.. ia seperti banduan yang berjaya melarikan diri dari penjara?? 0h! Anda semua salah sama skali..



Mengikut kamus dewan edisi ke-tiga, "MERDEKA" bermaksud bebas (daripada penjajahan, kurungan, naungan), lepas (daripada tebusan, tuntutan), berdiri sendiri..maksud kat sini berdikari ke murid-murid.., tak bergantung pada 0rang lain. 0key! Berdasarkan maksud ini, nampak sangat yang merdeka ni dikaitkan dengan penjajahan, yang mana bebas, lepas dan berdiri sendiri.. nampak tak???

Apa m0tif aku bukak t0pik merdeka ni? "Nape,, takleh ke?". Saje aku nak bukak sebab aku masih ada satu kertas je lagi..isk2.. tadi aku baru selesai satu kertas, then i have 0ne m0re left.. menci!! Melihatkan ramai yang mula mengemas bilik dan memunggah barang-barang mereka menyebabkan aku merasa rindukan kedua 0rang tuaku.. ingin saja aku terbang pulang ke rumahku... tapi aku harus bersabar kerana perjuangan aku menentang kertas s0alan masih belum selesai.  


S0alan yang baru aku jawab tadi benar-benar mencabar kewibawaan aku sebagai student. Banyak sial aku meninggalkan s0alan tanpa jawapan.  Alamak! Aku lupa f0rmula susu anmum. Banyak d0wh (tekan sket sebutan d0wh)!! Aku menci pada diri sendiri... isk-isk..



Tuesday, November 10, 2009

Musim exam

Musim exam ni menampakkan perangai sewel sek0r-sek0r. Aku pun tak terkecuali. Aku sewel tapi masih dalam keadaan yang ch0mey dan ayu gitu...hahah~ (jangan nak muntah). Melihatkan ramai manusia level aku ni yang mengemas beg dan bilik, menyebabkan aku pun turut tergugat, eh, silap.. turut rase nak mengemas gak (walaupun aku bukan se0rang pengemas). Baju, telah aku masukkan semuanya dalam beg. 0nly left tw0 baju kurung f0r da exam. Hmmm~ Barang-barang masih bl0m kemas. After final paper, i will d0. Tak sabar!! http://www.emocutez.com




Petang ni ingat nak date ngan Azrul..hehe~ Mesti ada antara kakak-kakaknya yang jeles..haha~ http://www.emocutez.com Aku nak date kat tepi tasik sambil berbual-bual mengenai masa depan kami.. (haha giler p0y0s! malu jew kalau dia tau ni). Jangan bitau sape-sape taw. 'Ramai' (tiru Hud-hud) gamba aktiviti kat Azrul. Kalau tak mintak skunk susahla nak minta dah. Dahla umah aku takde tenet. Nak gi banda pulak, jenuhla. S0, baek mintak siap-siap demi tak menyusahkan diri di kemudian hari...wiwi~




12 ngan 14 ni ada lagi paper. Tapi aku ni macam tak insap-insap lagi. Takkanlah nak lajak lagi.. wuuuu~ http://www.emocutez.com.... sayes aku dah tak sanggup!!! 0key! sumere, pegi blajar skang!!! - Baek.. (jawab ngan lemah)




Saturday, November 7, 2009

Yang leh bace...


Tau tak, cinta b0leh diumpamakan seperti kentut? Ya..! Kedengaran seperti kelakar tetapi tahukah anda, kedua-dua ini mempunyai persamaan..?? Aku rase.. bende ni lebih kurang sama jew. Yelah.. kentut, kalau ditahan akan menyeksa diri. Begitu juga cinta. Selagi kita tak luahkan perasaan cinta kita pada 0rang yang kita cinta tu.. selagi itulah jiwa kita takkan tenteram.. (macam hip0tesis sains aku masa sk0lah rendah guna 'selagi..selagi' ni). Bet0l tak? Aku bercakap ni melalui pengalaman kawan-kawan aku, bukan aku. Aku tak penah bercinta.. Beet0l!! Aku ni suci lagi daif bab cintan-cintun ni. Tak pecaya,, tanye aku.. Jangan tanye 0rang laen.. http://www.emocutez.comLagipun tak best pakai 0rang tengah ni.. Nak kawen je pakai 0rang tengah ni..


Lagi satu.. dua, tiga dan seterusnya.. k0rang pasan tak? Time berak, banyak idea yang datang mencurah-curah? Seperti mencurah air ke lubang jamban.. Erk! Jijik ke aku tulis camni? Tapi ni realiti kan. Ke ada 0rang yang tak penah berak seumur hidupnya? Ish2.. Aku tumpang simpati pada sesiapa yang mengalami situasi ini. Baek gi check.. k0t-k0t ade saluran tersumpa ke apa ke.. Bab ni aku tak reti nak t0l0ng.. Aku rase, penulis lirik, pemikir-pemikir agung semua dapat ilham time berak kan..?? Hehee~ http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com




Pasan tak.. kartun jepun suka lukis tahi? Ermm~ nape ek? Still tertanya-tanya sampai sekarang.. Kalau ade sesiapa tau nape bitau la aku. Nak gak tau.. hehe~ 

Simple

Simple is simple..
More easy like dats..

Mengarut! Jangan bace..

Tadi basuh baju kat bawah, turun dengan hanya berseluar pendek. Mujur semuanya hanya perempuan.. Apa yang aku nak taip ni sebenarnya? Aku  pun taktau.. Hmm~ sebenarnya wanna tell dats hujan akan turun pagi es0k. Ni ramalan dari Sumere..terpulangla nak percaya ke tak kan. Aku tak paksa..haha~ p0y0s.. Ade 's' sebab banyak p0y0..ikut bahasa English..


Aku pelik.. nape aku pelik?? Sebab tetibe aku rase pelik. Pelik dengan kepelikan yang memelikkan. Pelikkan?? K0rang yang meneruskan pembacean ni akan rase pelik.. Hurmm~ aku dah agak. Aku dah agak k0rang akan rase pening dan pelik. Tambah lagi macam nak hempuk lapt0p 0r k0mputer k0rang dengan ayat aku yang memeningkan ni. Eh, jangannnn~.. rugi w0o~ (Dah! Jangan teruskan pembacaan anda. Abaikan!)


Bila musim exam ni, minda separa sedar aku mula menganaliskan persekitaran aku. Jika ia mendapati beban yang besar lagi berat, ia akan mula bertindak seperti 0rang sewel mendapat makanan.. (Erk! camne tu?) Ntah, aku pun taktau..haha~ (Aku mula menyampah baca p0st aku yang ni..)  http://www.emocutez.com Arghhh!!! Bagi mengelakkan bl0g ni menjadi tempat meluahkan keganasan, baik aku berhenti setakat ni untuk kali ini.. Sambung lain kali.. ch0w~


Aku da cakap jangan baca
Degil sangat! Padan muka..haha~

Friday, November 6, 2009

Aja! Aja! Fighting!


N0w I just back fr0m 0utdo0r class.. 0utd0or class?? Wat dat? Haha.. kelas luar di BI kan.. Latihan keras di samping exam sekaligus dilempiaskan di kelas tadi.. Semuanya menjadi satu. Peluh yang bercampur pasir, mampu meng0t0rkan unif0rm. Tak lama dah pertandingan akan menjengukkan tarikh. Aku? Aku masih mencari peluang memunculkan diri di tempat kejadian. Akan kuusahankan. Usaha eskalet0r kejayaan..!!


Melihat mereka yang dibasahi peluh membuatkan hatiku meruntun mahu melibatkan diri. Mampukah aku? Insyaallah b0leh. Sekarang aku tengah mengusahakan. Mogalah kan... Apa yang aku carutkan di sini? Mungkin ada yang tertanya-tanya. Abaikan je, bukan masuk exam pun. Gerenti punyer!



Pagi tadi aku menempuh peperangan aku yang melibatkan masa depanku. Yang mana aku sendiri tidak nampak. Masih kabur.. Aku perlu lebih usaha jika hendak melibatkan diri dengan pekerjaan yang aku impikan. Aku sendiri was-was dengan pencapaian aku sekarang. Pape pun, tadi, walaupun sekejap dalam 3 jam, aku masih mampu rasa ser0n0k melihat rakan-rakanku menyiapkan diri untuk pertandingan. M0ga kali ni dapat pingat. http://www.emocutez.com  http://www.emocutez.com Aja! Aja! Fighting! (pengaruh k0rea)



Monday, November 2, 2009

Hatiku celaru... hati celaru??


Malam ini hatiku benar-benar kurang selesa. Kenapa? Seperti batu menghempap dada, sukarku melempiaskan keluhan. Kelucuan yang melampau pun tidak mampu mengaktifkan saraf lucuku. Apa yang aku runsingkan? Apa yang aku risaukan? Terlalu banyak sehingga bercampur menjadi satu.. Terlalu banyak t0pi yang kena tukar.. Terlalu banyak tugas yang beratur.. sehingga aku semakin lemah.. tertekan dengan beban yang merantai jiwaku.

Siapa aku sebenarnya?? Anak?..Pelajar?..Remaja?.. Atau se0rang dreamer? Seringkali keliru dengan fantasi. Acapkali tertipu dengan impian. Sehingga lupa, masa sekarang pantas meninggalkan aku. Aku lalai dengan tugasku, leka dengan impianku, dan terasyik dengan bebanku..

Kepenatan mentalku bertugas seringkali menyebabkanku mengant0k.. Terlalu banyak yang bermain di k0tak fikiranku sehingga aku fikir tid0 mampu menghilangkannya. Kadang-kala pandanganku kabur mengenai hala tuju hidupku. Apa saja yang berada dalam perancanganku? Hanya angan-angan k0s0ng. Sapa yang b0leh merealisasikan impianku ni?? (Saja tanya, akulah kan..sapa lagi) haha~

Aku suka menganggap masalahku tu bukan masalah. Camne tu?? Anggap jela ia sebagai dugaan hidup..(memang tu pun fungsi masalah). Ahh~!! lapt0p depan aku ni slalu melalaikan aku.., s0, salah lapt0p ke?


Monday, October 26, 2009

Apa??

Aku g0p0h dalam membuat keputusan. Sehingga memakan diri di kemudian hari. Tanpa berfikir panjang, langkah kubuka. Akibatnya, duka yang menjelma. Seringkali menyesal di kemudian hari.. Hari mendatang ser0n0k, yang lepas kian suram. Apa nak jadi?? Apakah sesal tidak menyedarkan aku? Aku masih hidup di alam mimpi..yang mana keser0n0kan dan kegembiraan melalaikan aku. Seperti aku tidak mahu sedar buat selama-lamanya. Ini tidak b0leh jadi..aku serik dalam lena. Aku celik dalam kegelapan. Aku gembira dalam duka...

Thursday, October 22, 2009

Semester ini..Julai November 2009

 Last night was my last class.  I felt s0mething when I speech. Hurmm~ Dunn0, either I still in this 0r n0t. Dunn0 if I still can see them 0r n0t. But I really h0pe that I will c0ntinue in this ass0ciati0n f0rever..hmm~


http://www.emocutez.comAku tak tau ape yang aku rase sekarang. Sedih? Gembira? Terkilan? Ntahla..mungkin gembira mengenangkan in my last semester here but in da same time aku rase sedih k0t nak berpisah dengan mereka yang da lama bersama-sama dengan aku. Yang makin mengharukan aku ialah part meraikan aku..huhu~ mereka telah menyediakan hadiah yang ch0mey untukku. Aku sangat berterima kasih di atas kasih sayang yang diberikan. (Aku berjaya menahan diri dari mengeluarkan mutiaraku, tapi ahli lain pula yang mengeluarkannya). Jangan pula bila aku melangkah keluar je kakiku dari sini, masing-masing terus melupakanku. Kecik ati tau! Diharap ukhwah ini akan terus berkekalan. Talian maxis dan celc0m kan ade..ape lagikan..gunakanlah..!


http://www.emocutez.com


Selama tiga tahun aku di sini, tak mustahil aku katakan banyak yang aku per0lehi. Dalam bentuk nyata atau pun tersembunyi. Sume atas kehendak kita.. Lepas ni, ke mana akan kakiku melangkah? Aku sendiri pun tidak pasti. Yang sure, aku akan menginjak ke alam dunia dewasa dan akan bertemu dengan lebih ramai umat manusia ni..juga mungkin aku akan berjumpa dengan j0d0h seterusnya mendirikan sebuah keluarga. (yang aku tak sabar, menimbang cahaya mata..haha~)


Akhir sekali, aku nak ucapkan:-


TERIMA KASIH dan

MINTA MAAF SEPANJANG  aku DI SINI


http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Monday, October 19, 2009

Apa ada pada r0adsh0w??


Semalam bergerak ke Quantan ar0und 6 0'cl0ck dengan 2 buah kereta. Kurang sket peningnye berbanding kelmarin. Ermm..tak ade masalah pada penghematanku..singgah sebentar di rumah Azrul untuk berjumpa dengan bakal mertua (p0y0!). Setelah beramah-tamah buat seketika dan Azrul pun siap berpakaian f0rmal-batik, kami pun mula beransur ke kedai makan terdekat. Kami makan untuk mengalas perut tetapi terlajak makan sehingga kenyang. Nak wat camne kan, tak baek membazir rezeki ni. Aku mengambil peluang ini untuk memenuhkan tank aku...muahaha~ thanks t0 Huda yang membelanja kami satey. Pasni b0ley la lagi ek..haha~
http://www.emocutez.com

Di rumah cawangan, kami dihidangkan dengan makanan dan inf0rmasi yang sangat berguna. Cukup la aku katakan secara ringkas..yang aku tak rugi g malam tadi. 


"Mata memandang jangan percaya
Telinga mendengar jangan percaya"


Dan aku tak menyesal terlepas kelas pagi ni sebab masing-masing terbukang tid0. Dan aku tak sampai hati mengejutkan mereka untuk menghantar aku pulang semata-mata kerana kelas..(erk! terlebey suda)..Which is n0n 0f them have class this m0rning and the 0nly 0ne is me. huhu~ 0pss! i did it again.
http://www.emocutez.com

And n0w, my head is s0 ny0t-ny0t. Maybe n0t en0ugh sleep. I think, i d0nt wanna attend any class t0day. Im off..!
(I already did it) Suketi aku la kan. M0m, im s0 s0ry. Just n0w my m0m call. Ask me where i 0vernight. s0, i tell da truth. I said i sleep at my friends h0me, i skip my classes. What a d0ughter i am.. She als0 ask me whether i attend da classess 0r n0t..hmm~ S0ry again.

http://www.emocutez.com
 

Sunday, October 18, 2009

Dinner Raya..

Go to Quantan mush less ar0und 5.30 pm. On da way there, s0me pr0blems 0ccured at t0l Gambang. Nad's car was br0ke d0wn c0z 0f a l0t 0f water in her car. We rest there ab0ut 0ne h0ur (i think). Naseb baek ade abang technical tu datang t0l0ng..t0l0ng tak t0l0ng la sebab kene charge gak. Sume pakat bayar sket s0rang. That friends f0r right..! Kami yang menumpang kete nad terpaksa maen hujan seketika untuk merentas jalan. Sejuk usah kata la kan..grrrr....




Then, kami teruskan perjalanan kami sampai ke Perkampungan T0k Sira dalam pukul 9 lebih k0wt..(tak ingatla). Sampai-sampai, sume 0rang tengah listening t0 Abang Yus0ff. Agak late we arrived. Then, makanan yang dihidangkan memang menyelerakan. Yum-yum!! Lazat berkrim disukai ramai!! Setelah makan, kami pun j0in perk0mpulan. 

Ermm..ape nak jadi ngan kaum Adam ni..?? Sedih, bile ade p0mpuan yang tak dapat merasa kehidupan berkelurga gara-gara ini kaum ramai yang menuntut di pusat-pusat and als0 bec0me the pretty lady..ish2!! (geleng-geleng). I really h0pe have s0me0ne 0ut there f0r me. I wanna have my 0wn family..!!

Dalam pukul... bape ek?? aaa pukul 11.47, kami beransur g0ing back t0 Jengka. Setelah thanks t0 tuan rumah, kami menuju ke kereta masing-masing. Dan beberapa 0rang tercicir di rumah Abang Yus0ff.. Bukan tercicir sebenarnye. Saje ditinggalkan, c0z t0m0rr0w have r0adsh0w at Rumah Cawangan. I think i wanna t0 g0. =)


Sampai Uitm b0ut 3.30 am. S0o sleepy!! But sampai bilik bukan terus tid0. I have assignment t0 d0. huhu~ Hermm, i will c0ntinue it t0m0rr0w..i'm s0 sleepy..huarghh~
 
"Nite everyb0dy..."